Txipiroiak puskatan

OSAGAIAK: Lau pertsonarentzat.

  • 1.500kg txipiroiak puskatan
  • 2 tipula
  • 4 baratxuri-ale
  • 200g tomate saltsa eta
  • 4dl oliba olio

NOLA EGIN:

  1. Txipiroia garbitu burua eta hankak bananduz.
  2. Buruagandik hankak askatu eta tinta poltsak kontuz apartatu, katilu batean utziz.
  3. Jarraian, guztia puskatan egin, gozatu eta ontzi batean erreserbatu.
  4. Tipula xehatu eta kazola zapal batean oliotan sueztitu.
  5. Gorritzen hasi aurretik baratxuria gehitu eta jarraian txipiroiak bota. Su txikian sueztitu egosi arte

 

IMG_4856Urrestilla bidea – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa)

Tel.: 943 81 11 80

Posta-e: info@hotel-larranaga.com

www.hotel-larranaga.com

share on:

Leave a Response