Menuak/2017-05-23/Urola Gustagarri /Iruzkinik ez/2306 Ikusiak Udaberriko Zaporeak 2017: Abaraxka Mikel Uria menua1.PLATERA Kuiatxo-lorezko pastel beroa, Izarraizko baratzeko ilarren kremarekin. 2.PLATERA Lumagorria baratxuri berriz betea, sagardo saltsarekin. POSTREA Jogurt-moussea fruitu gorriekin. EDARIA Euskal Sagaradoa PREZIOA 20€(BEZ barne). Etiketak:abaraxka mikel uria jatetxeaeuskal sagardoajatetxeaklumagorrimenuakudaberriko baratzaudaberriko zaporeakurola gustagarri Partekatu: FacebookTwitter previous articleUdaberriko Zaporeak 2017: Aranburuko menuanext articleUdaberriko Zaporeak 2017: kiroldegiko menua Utzi zure Iruzkina Cancel reply IruzkinakIzena E-Posta