AZKEN POSTAK

1435 Ikusiak

TARTA BARRUKOA Osagaiak: 500gr kalabaza. 400gr porru 60gr gurin. Sagar bat. 2 arrautza. 200ml esne. Prestaketa: Porruak garbitu...

1487 Ikusiak

Prestaketa Gozogintza molde batean, estali moldea Errezil Sagar erdiarekin eta gaineratu gurin zatiak eta 200gr azukre. Labean sartu...

1374 Ikusiak

Prestaketa: Usakumea hezurgabetu: hankan, hegoak eta bularkia. Hankak eta hegoak gisatu, bularkiak gorde. Jarri tipula eta azenarioa txikituta,...

1471 Ikusiak

Osagaiak Masa hautsiarentzat 250 gramo gari irina. 150 grano laukitxotan moztutako gurin hotza. 125 gramo azukre txuria. Arrautza...

1375 Ikusiak

Osagaiak Izter beteentzat: • Atzealdeko 4 baserriko oilasko laurden. • Hirugihar ontzutuaren 16 xerra. • Idiazabal gazta ketua...

1564 Ikusiak

2020 urtean ere, urtero bezala Errezil Sagarraren liburuxka atera dugu Urkomek, Iraurgi Berritzenek, Ibarbi: Errezilgo Errezil Sagarraren elkarteak,...

1862 Ikusiak

Urola Gustagarri ekitaldi berri honetan ohiko barazkietatik kanpo (porru, baina, patata) neguko barazkien familian Urola Erdiko ekoizleek daukaten...

1758 Ikusiak

Urola Gustagarri edizio berri honetan, eskualdeko ogi artisaua balorean jartzea nahi dugu, honen xehetasun guztiak ezagutzeko aukera izanik....

1778 Ikusiak

Zer? Ogi artisauaren gaineko xehetasun guztiak ezagutzeko ekitaldia. Ogi artisaua zer den, lehengaiak, ogi motak, ekoizpen prozesua, elikaduraren...

1803 Ikusiak

Osagaiak: 3 Errezil Sagar. 3 Arrautza. Esnea 200zl. 250gr Irina. Legamia koilarakada bat. 200gr Azukrea. Prestaketa: Labea 180º-tan...

1569 Ikusiak

Osagaiak: Txahal azpizuna. 3 Errezil Sagar. Onddoak. Gurina. Prestaketa: Sagar bat zatitu eta frijituko dugu. Beste biak, zuritu,...

1688 Ikusiak

Osagaiak: Haritz-hosto letxuga. 2 Errezil Sagar. Foie zatiak. Azenarioa. Intxaurrak. Sagar ozpina eta modena. Prestaketa: Letxugaren hostoak garbitu...