Errezil sagarraren menuak 2016

Urtero legez, 2016an ere kaleratu dugu Errezil sagarraren liburuxka. Urkome, Iraurgi Berritzen, Ibarbi: Errezilgo Errezil sagarraren elkarte, Errezilgo udala eta Errezilgo azoka elkarlanean aritu gara aurtengoan ere eskuorriak argia ikus zezan.

Hirugarren edizio honetan ere bi menu ezberdin aurkituko ditugu.

Lehena, eskualde mailan, Errezil bailaran dagoen jatetxe batek prestatu du, LETEA jatetxeak. 3 platereko menu bat prestatu digute:

 

  1. SAGAR ENTSALADA.montaje-letea
  2. OILASKO ERREA.
  3. SAGAR TARTA.

 

 

 

 

 

Beste menua, Gipuzkoa mailako sukaldari esanguratsu batek prestatu du, Tolosako FRONTON jatetxeko Roberto Ruiz-ek. Menu hau ere 3 platerez osatzen da:

 

  1. ERREZIL SAGAR ERREAK.montajea-frontoia
  2. OREIN-SOLOMO ERREA ERREZIL SAGAR ZATIEKIN.
  3. ERREZIL SAGAR ETA FRUITU LEHORREN KONPOTA.

 

 

 

 

Egun batzuetara plazaratuko ditugu errezetak blogean. Adi egon! Bitartean joan pentsatzen ze plater prestatuko duzun lagun/familia artean jan eta gozatzeko.


 

Partekatu:

Utzi zure Iruzkina