Urdaiazpiko eta Idiazabal gaztaz betetako berenjenak, baratzeko tomate eta tipulaz gozaturik

OSAGAIAK: 4 pertsonarentzat.

  • Berenjena 1
  • 2 arrautza
  • 100gr irin
  • 2 Basatxerri urdaiazpiko zati
  • Idiazabal gazta (bi zati)
  • 2 tomate
  • tipula 1
  • oliba olioa
  • gatza
  • azukre apur bat

NOLA EGIN:

  1. Berenjena mehe-mehe zatituko dugu eta zati hauek irin eta arrautzatan pasatuko ditugu, eta frijitu.
  2. Berenjena zati bat azpian ipini eta gazta pixka bat eta urdaiazpiko zati bat gainean jarri, eta denen gainean beste berenjena zati bat ipiniko dugu.
  3. Tomatea eta tipula laukitan txikitu (takoak), gatz pixka bat, azukrea eta oliba oliotan gozatuko ditugu.

AURKEZPENA:

  1. Berenjenak platerean jarri eta labean apur bat berotuko ditugu. Behin beroturik, tomatea eta tipula lagungarri jarriko ditugu.

IMGP2636 copiaErrezeta: Jai alai jatetxea

Urrestilla bidea – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa)     Tel.: 943 81 22 71
Posta-e: jaialaijatetxea@gmail.com

 

 

Partekatu:

Utzi zure Iruzkina