LumaGorri baserriko oilaskoa eta Udaberriko baratzeko produktuekin eginiko pintxoak, Urola erdiko 14 tabernek eskainiko dizkigute, Maiatzaren 19tik Ekainaren 11ra bitarteko asteburuetan (ostiral, larunbata eta igandetan).
AZKOITIA:
– LATZ taberna: “LumaGorri burritoa”: piper berdea, piper gorria, tipula, esparragoa plantxan, soja saltsa, piperbeltz pixkat eta LumaGorria.
– ORBELA taberna: “LumaGorria baratzean jolasean”: patata, kukuluak, ilarrak eta LumaGorria.
– TTAKUN taberna: “Ttakun otarraxka”: piper berde eta gorria, tipula, ilarrak eta LumaGorria.
– ZURT taberna: “Udaberriko rollitoa”: kalabazina, azenarioa, LumaGorria, piper gorria eta baratxuria.
AZPEITIA:
– AISIALDI gastro-tokia: “Artoa, LumaGorria eta Udaberria”.
– ETXAUN delicatessen: “Kalabazin sandwicha”: kalabazin sandwicha (jamon york eta gaztarena) piper pikilloekin.
– ISB taberna: Kalabazina, patata egosia, tipula potxatua eta gulekin.
– JUANTXO TXIKI taberna: Kukuluak antxoa eta piper pikilloaz binagretarekin.
– TOPA taberna: LumaGorri petxuga tenpuran, bertako barazki eta Galeper arrautzarekin.
– URANGA taberna: Barazki salteatuen tartaleta.
– ZUHATZ taberna: “Bertako barazkien otarra”: tipula eta porru bexamela patata otarrean ilar saltsarekin.
ZESTOA:
– FATI taberna: “LumaGorri bere kabiltxoan”: LumaGorri patata berriarekin.
– MOLLERGI taberna: “Euskal kebab LumaGorrirekin”.
AIZARNAZABAL:
– TROXKA taberna: LumaGorri gisatua garaiko barazkiekin.
Animatu eta egin bertako produktuen pintxo dastaketa!