AZKEN POSTAK

portada
174 Ikusiak

Azoka Herritik egitasmoak bere egun handia bizi izan duen arren aurreko larunbateko azokarekin, menu bereziez gozatzeko aukerak martxan...

Mikel urian bigarren platerra Azoka Herritiken
8 Ikusiak

Osagaiak: 4 pertsonentzat. • Baserriko Eusko Labeldun Masail Mamiak, 1200 gr • Oliba-olioa, 200 ml • Tipulak, 500 gr...

2-sagastizahar
11 Ikusiak

Osagaiak: Baserriko ogi zati bat. Baratxuri olioa. Urdaiazpiko iberikoa. Idiazabal gazta birrindua. Tomate bat. Intxaurrak. Nola egin: Lehenik...

1-sagastizahar
9 Ikusiak

Osagaiak: 150 gr oliba olioa. 1-2 baratxuri ale. 1.000 gr tomate naturala. 150 gr ogi zahar (ahal bada...

2-mikeluria
7 Ikusiak

Osagaiak 4 pertsonentzat: 1.200 gr hegaluze, bi trontzo gutxi gorabehera. 150 ml oliba olio. Gatza. 400 gr porru....

1-mikeluria
10 Ikusiak

10 lagunentzako osagaiak: 300 gr tipula. 150 ml oliba olioa. 450 gr alberjina. 10 gr baratxuri. Gatza. 10...

1-larranaga
8 Ikusiak

6 lagunentzako osagaiak: 1 kg onddo. 3 porru. 2 arbi txiki. 50 gr gurin. 200 dl olio. 160...

2-kiruri
7 Ikusiak

Plateraren prestaketa: Erre poliki poliki arkumea eta eginda dagoenean papurtu. Egin panadera pataten oinarri bat eta ezarri arkumea...

1-kiruri
7 Ikusiak

Plateraren prestaketa: Uztai batean jarri askotariko urazak gozatuak eta gainean txangurru izpitua. Erantsi granadina gelatina izpiak eta gozatu...

2-poli
11 Ikusiak

Azpeitiko kiroldegiko tabernak, Urola Gustagarri Azoka Herritik 2016 ediziorako prestaturiko bigarren platera da. HEMENGO SAIHESKIA PARRILAN, PATATEKIN ETA...

1-poli
14 Ikusiak

Azpeitiko polikiroldegi barruan dago kokatua jatetxea. Haseratik apostu egin dute bertako eta garaiko produktuekin lan egitea. Azoka Herritik...

sagasti-zahar
419 Ikusiak

1. PLATERA Salmorejoa.     2. PLATERA Tosta.     POSTREA Mamiaren eta garaiko fruituen sorbetea.    ...